HNDRX-guitars
  Henry 'HENDRIK' Hoogeboom HNDRX-guitars Of, zo je wilt... Hendrik's...

 

HNDRX Guitars

Henry ‘HENDRIK’ Hoogeboom
HNDRX-guitars
Of, zo je wilt… Hendrik’s guitars
En natuurlijk een eerbetoon aan deallergrootste, ooit!

Ik bouw jouw elektrische gitaar
en jij volgt de bouw op deze website

 

 

About Author
hndrx-guitars
Geboren in Zwolle. Opgegroeid in Steenwijk. Lerarenopleiding Ubbo Emmius in Groningen.. Vanaf 1984 docent Engels aan Statenschool Emmen, later Suydevelt College en nu Drenthe College. Nu ook stagecoördinator voor de Travel & Leisure opleidingen. Ben onlangs weer gitaar gaan spelen en ontdekt dat ik het bouwen van gitaren ook heel leuk vindt. En ze klinken ook nog fantastisch! Vandaar dat ik ze via deze site te koop aan bied: volg de bouw van jouw gitaar op deze website.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website